2015. december 25., péntek

Köszönöm!

Sziasztok, kedves Mindenkik!


Először is szeretnék kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánni nektek és a családotoknak! :) <3 Ne feledjétek, hogy legalább ezt a pár napot szánjátok a családotokra, tegyétek le a telefont/számítógépet, és beszélgessetek velük! Adjatok hálát, hogy együtt lehettek, hogy Isten megadta ezt!

Másodszor is rettentő hálás vagyok nektek, amiért ilyen szorgosan írogattatok a részek alá, és fejtettétek ki a véleményeteket! Köszönöm, hogy velem tartottatok és figyelemmel kísértétek Sky és Louis történetét. Valójában nem ilyen véget szántam nekik, de annyira a szívemhez nőttek, hogy képtelen voltam megölni a kapcsolatukat. A történetről még annyit, hogy NEM tervezek második évadot, így kerek a történetük. Ezt már Rátok bízom, hogy ki hogyan képzeli el a jövőjüket. Talán két gyerekkel, esetleg többel, sok lánnyal, kevés fiúval, vagy éppen fordítva.

 Most néhány számotokra haszontalan információt fogok ide írni, hiszen számomra nagyon fontosak.
A jelenlegi oldalmegjelenítés-számlálója 24.983, ami (ÚRISTEEEN!!!) nagyon sok.
Ezzel a kis szösszenettel együtt összesen 21 bejegyzés van, a legtöbbet olvasott rész pedig a HATODIK RÉSZ-I DON'T WANNA WASH AWAY THE NIGHT BEFORE 731-es számmal! Rettentően köszönöm! Hihetetlen, hogy ennyiszer lett megtekintve ez a rész!
Hálásan köszönöm a blog kinézetét Molnár Eszternek, akinek a (több lánnyal együtt kreatívkodó) oldalát oldalt megtaláljátok!

A továbbiakról:
LESZ ÚJ BLOGOM, LEGHAMARABB FEBRUÁR VÉGÉN! Új néven leszek elérhető, amelyet ide nem teszek ki, hanem a FACEBOOK CSOPORTUNKBAN TALÁLHATTOK MAJD MEG MINDEN INFÓT! A történet főszereplője Harry lesz, bár tervben vagy egy Zayn-es sztori is, aminek még adok egyelőre időt, hogy kialakuljon a fejemben.

Nagyon hálás vagyok a kommentelőknek, hogy mindig írtak és tudatták velem, mit gondolnak. Köszönet Vivinek, aki a kiborulásaimkor mindig felpofozott, és így segített, hogy folytatni tudjam. Köszönet Alexa S. írónőnek, hiszen hihetetlenül nagy megtiszteltetés, hogy feliratkozott a blogomra. Hálásan köszönöm! <3
Köszönöm Lydia H. kisasszonynak, hogy mindig túlszaladt a karakterekkel, és igazán hosszú véleményekkel ajándékozott meg! <3
Cinonak is köszönöm, aki még a csoportban is írt néha, nagyon köszönöm!
A felsorolást nem folytatnám, félek, hogy kihagyok valakit. Hamarosan érkezem az új bloggal kapcsolatban új hírekkel.

ALL THE FUCKING LOVE, DRÁGÁK! XX


Dorothy C.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése